Een dressoir, boekenkast, vitrinekast of tv-meubel vind je bij Haasnoot Wonen

Een dressoir, boekenkast, vitrinekast of tv-meubel kopen bij Haasnoot Wonen in de regio Noordwijk, Leiden en Wassenaar

De functionaliteit van een kast staat voorop, maar dat betekent niet dat er geen ruime keuze is aan stijlen. Ga je voor warm hout, stoer metaal of een combinatie daarvan? Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee heeft een ruime keuze in kasten, van klassiek tot modern, voor elk type interieur. Advies nodig om de best passende kast te kiezen? Je bent van harte welkom in onze winkel in de regio Noordwijk, Leiden en Wassenaar om eens te komen kijken.

Een dressoir in je inrichting? Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee geeft advies

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van een interieur. Eigenlijk mag het in geen enkel huis ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opbergen, waardoor je de leefruimte opgeruimd en overzichtelijk houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal in overeenstemming is met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de eyecatcher van je woonkamer. Bij Haasnoot Wonen hebben we dressoirs in verschillende stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.

Bij Haasnoot Wonen koop je een buffetkast in de gewenste stijl

Een buffetkast heeft meestal een hoge bovenkant, waarin van oudsher het servies wordt neergezet. Het onderste deel van de kast bestaat meestal uit kastruimte met twee deuren ervoor en lades voor bestek.

Hoewel dit meestal het uiterlijk is van deze handige opbergkast, bestaat de buffetkast er in verschillende stijlen. Op die manier vind je altijd een buffetkast die in jouw inrichting past.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs bij Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee. Wij kunnen je alles over buffetkasten vertellen.

Het mooiste tv-meubel van heel Katwijk aan Zee vind je bij ons

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want er wordt nog aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht. Niet alleen om je lievelingsseries en -films te bekijken, maar ook om te gamen en vakantiefilms af te spelen.

Bij Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee laten we je graag de verschillende mogelijkheden en stijlen laten zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je adviseren bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in het assortiment van Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee, maak dan een afspraak.

Toon je mooiste spullen in een vitrinekast van Haasnoot Wonen

Heb je mooie cadeaus van familie, waardevolle souvenirs of leuke maaksels van de kinderen? Een vitrinekast is een goede optie om je mooiste spulletjes tentoon te stellen en dicht bij je te houden.

Wil je de vitrinekast echt tot eyecatcher maken of moet het gewoon perfect in je inrichting passen? Bij Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee vind je vitrinekasten in verschillende stijlen.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.

Verrijk je interieur met een boekenkast van Haasnoot Wonen

Je boeken opbergen in een kast is heel handig. Maar een boekenkast kan ook een verrijking van je interieur zijn. Ben jij op zoek naar een pronkstuk om je boeken in op te bergen? Kom eens een kijkje nemen bij Haasnoot Wonen in Katwijk aan Zee.

We adviseren je graag over de kastruimte die jij nodig hebt. Onze kasten zijn er in verschillende soorten, maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

De grote merken van Haasnoot Wonen

Bij Haasnoot Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook