Over Haasnoot Wonen

Haasnoot Wonen in de regio Noordwijk, Leiden en Wassenaar is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

De beide showrooms van Haasnoot Wonen liggen gerieflijk tegenover elkaar in de luwte van de Katwijkse duinen. Dit familie bedrijf kan bogen op meer dan 80 jaar liefde voor het vak. En met die kennis en ervaring selecteren Jan en Annette Haasnoot feilloos een interieurcollectie anno nu. Hedendaagse meubelen, in een kwaliteit die generaties meegaat. Door de breedte van de collectie kun je de hele inrichting van je huis, inclusief alle accessoires, raambekleding, zonwering, harde en zachte vloeren op elkaar afstemmen.

Betrokken advies

De adviseurs van Haasnoot Wonen helpen graag om al die vormen, kleuren en materialen tot een harmonieuze eenheid te smeden. Afgestemd op de functie van de ruimte en de woonwensen van de bewoners. Tot de finishing touch van kussens, vazen en kaarsen toe. Geen gedoe met allerlei verschillende levertijden, maar het voordeel van duidelijke afspraken door jarenlange relaties met hun leveranciers en – niet onbelangrijk- een eigen atelier en een vast montageteam dat zijn vak verstaat.

Alle aandacht

Jan Haasnoot streeft ernaar om iedere dag een huis, kantoor of bedrijfspand in te richten. “Om 8 uur staan we voor de deur en gaan dan net zolang door als nodig is. Nauwkeurig opmeten, plannen en alles vanuit ons eigen magazijn coördineren. Dan weet je zeker dat alles passend en compleet is”. En die service is niet iets van de laatste tijd. “Hier doen we het al drie generaties gewoon goed. Dat kost niks extra, maar je bent wel beter af”

Neem contact op met Haasnoot Wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!