Blog

Vloeren per woonstijl

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Zo'n aanschaf doe je niet zomaar, want het heeft enorme invloed op de look en feel van je hele woning. We geven je graag wat inspiratie om ieder type interieur van een goede basis te voorzien. Is jouw huis een plek om je creativiteit kwijt te kunnen? Met de vloeren van Moduleo kun je je eigen design maken. Daar valt je mond van open!

Pure Natural
Eindelijk is het weer wat langer licht buiten. Dat betekent dat ons leven zich steeds meer naar buiten beweegt. Richting de tuin, de parken, het bos en het strand. We krijgen energie van het buitenleven en diezelfde energie wil je graag in je interieur aanbrengen. Geef je woning een ruimtelijk effect met een PVC vloer in lichte tint, in combinatie met een lichte kleur op de muren. De ruimte lijkt niet alleen ruimer, je maakt automatisch minder gebruik van verlichting. Dat scheelt energie! PVC is zo ver ontwikkeld dat het bijna niet meer van echt hout is te onderscheiden. Een groot voordeel van PVC ten op zichten van een houten vloer is dat het makkelijk in onderhoud is. Ideaal voor een jong gezin dus!

Soft Industrial
Kies voor een betonvloer. Dat geeft een echt industrieel effect. Je hoeft niet bang te zijn voor koude voeten, want je kunt er makkelijk vloerverwarming verwerken. Houd de muren lekker licht en maak veel gebruik van planten. Vind je het nog een beetje kil? Een tapijt kan de woning enorm warm maken.

Modern Minimal
Een combinatie van muren in een verzadigde tint met een lichte, visgraat PVC vloer geeft jouw woning een frisse, stijlvolle look. Visgraat is weer eens wat anders dan rechte banen; die heeft iedereen al! Het uiterlijk van visgraat is stijlvol, elegant en vooral tijdloos. Het past goed bij een moderne inrichting. Bijvoorbeeld de visgraat vloer van Moduleo.

Happy Young
Ben je fan kleurrijke accessoires in je woning? In combinatie met een laminaat vloer springen accessoires er echt uit. Laminaat vloeren komen in alle kleuren. Kies voor een lichte kleur en laat jouw kleurrijk interieur echt tot leven komen!
Maak gebruik van leuke accessoires en aparte meubels. Je woning is jouw speeltuin! Overigens is laminaat makkelijk schoon te houden en gaat deze jarenlang mee.

New Classic
Kies jij het liefst voor sfeer en luxe? Een PVC vloer gecombineerd met een vloerkleed zorgt voor gelaagdheid in je interieur. Ga voor een chique geheel door voor een vloerkleed te kiezen in een verzadigde kleur en/of met een stijlvol patroon. Dat geeft een rijkelijk gevoel aan je moderne woning, net als een matte PVC vloer.

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.